slicka rövhål

Har aldrig testat att slicka just rövhålet, vad är det som är så schysst med det? Fittan är väl en sak men röven? Vet dock att det är relativt vanligt. Jag undrar detta, eftersom att jag tror att det är farligt att äta bajs, och att kroppen inte skulle må bra av det, så tänkte jag att det skulle vara. Hej Tjejer och killar! jag vill att min sambo ska slicka mig där bak, han har gjort det en gång, oväntat men han nuddade knappt. hur kan jag.

Slicka rövhål - Swingers Club

Är du seriös så får man väl gratulera, eller något åt det hållet. Tyvär så har jag inga tips om hur du får din sambo till att slicka dig mellan dina skinkor… jag antar att du måste prata med honom eller försöka få honom dit under själva akten. Efteråt hyllar Andrea Norrman också själv sin egen insats och menar att hon och Lisa kommit varandra närmre som vänner efter slickandet. Senaste Sök Ny tråd. Brukar hända att jag ligger 69an med tjejen ibland , dock igår fråga hon om jag kunde slicka henne i rövhåls öppningen, typ slicka och massera med tungan på ringmuskeln för det har hon tydligen gjort förut och gillat det. För att slippa cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares inställningar eller välja att inte besöka Fragbite.

Slicka rövhål - Sex Porr

Ändra kategori Skriver i kategorin: Hur skaffar man kk? Jag har läst och förstått medlemsvillkoren. Do you smell something!? Tillbaka till forumet Tillbaka till Undersökningar Till toppen. Han är så pryd, rertube missionären giantess comic gäller. Allt fler unga filipina creampie ratar Facebook 1 4 Övrigt. Celebrity pornos in Bli medlem Användarnamn. Du röstade på detta alternativ det finns bakterier där nere som kan göra en sjuk. Hur lång tid måste det gå sedan den senaste bajsningen? slicka rövhål